Cégünkről

Az ALARM SYSTEMS 1991-ben alakult. Cégünk kiemelkedő pozícióra tört a gyártás, a telepítés és a tervezés terén. Riasztó-, tűzjelző-, beléptető- és kamerarendszereket telepítünk és tartunk karban.

1993-ban létrehoztuk diszpécserszolgálatunkat, amely riasztórendszerek működését ellenőrzi Szerbia szerte. Diszpécserközpontunkba a nap 24 órájában érkeznek riasztó- és tűzvédelmi rendszerek által kiadott jelzések.

Az általunk használt felszerelések professzionálisak, UL tanúsítvánnyal és kiváló minősítéssel rendelkeznek. Felülmúlhatatlan lehetőségeket nyújtanak a vagyon- és a személyvédelemben.

Horgostól Nišig Szerbia szerte megtalálhatók azok az épületek, melyek biztonságát az ALARM SYSTEMS által telepített biztonsági rendszerek adják. Referenciáink a következők: bankok, konzulátusok, magánházak, nyaralók, lakások, üzlethelységek, üzletek, ékszerész üzletek, óvodák, iskolák, raktárak, garázsok és egyéb középületek.

Minden rendszer telepítésekor az Alarm Systems ellátja a felhasználót a szükséges használati tudnivalókkal, illetve biztosítja technikai támogatásáról. A felmerülő rendszerhibák vagy nehézségek esetén, Call Centerünk 0-24 órában segít felhasználóinknak.

Az objektumvédelem mellett GPS műholdas nyomkövető szolgáltatás, beléptető rendszerek, munkaidő nyilvántartás, számítógépes hálózatok, multimédia rendszerek tervezését és kivitelezését is vállaljuk.

Tavaly óta az Alarm Systems személy-, vagyon-, épület- és rendezvénybiztonságra irányuló szolgáltatásait kivonuló- és járőrszolgálat, valamint mezőőrség teszi teljessé.

Az Alarm Systemsnek jelenleg 100 munkatársa van.
Szabadkai székhelyünk mellett Belgrádban és Nišben is van kirendeltségünk.

ÜVEGTÖRÉS JELZÉSE

Szeretné otthon biztonságban tudni családját és vagyonát? Bővebben

24/7 TÁVFELÜGYELET

Helyezze otthonát biztonságba a nap 24 órájában és a hét minden napján. Bővebben

KIVONULÓSZOLGÁLAT

A távfelügyeleti központ munkáját kivonulószolgálatunk egészíti ki egy adott utasítást követően. Bővebben

GÉPJÁRMŰKÖVETÉS

A gépjárműkövetés a járművek mozgását tartja számon számítógép vagy mobiltelefon segítségével. Bővebben

+381 24 670 888