KOLIKO DNEVNO KOŠTA VAŠA BEZBEDNOST?

KOLIKO DNEVNO KOŠTA VAŠA BEZBEDNOST?

ZA SAMO

36din

OBEZBEDITE

SVOJU KUĆU, STAN, VIKENDICU, POSLOVNI PROSTOR

U sigurnim rukama

U sigurnim rukama

ALARMNI SISTEMI

24-ČASOVNI NADZOR SIGURNOSNIH SISTEMA SA INTERVENCIJOM PO DOJAVI

VIDEO NADZORNI SISTEMI

SATELITSKO PRAĆENJE VOZILA

PROJEKTOVANJE SISTEMA TEHNIČKE ZAŠTITE

KONTROLA PRISTUPA I EVIDENCIJA RADNOG VREMENA

DETEKCIJA I ZAŠTITA OD POŽARA

FIZIČKA ZAŠTITA OBJEKATA I LICA

25 godina sigurnosti

25 godina sigurnosti

25 godina sa Vama

Mi brinemo za Vašu bezbednost

Mi brinemo za Vašu bezbednost

FIZIČKO OBEZBEĐENJE LICA I OBJEKATA

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

FIZIČKO OBEZBEĐENJE

FIZIČKO OBEZBEĐENJE OBJEKATA

Fizičko obezbeđenje objekata različite namene i strukture podrazumeva stalno ili privremeno prisustvo službenika obezbeđenja koji su stalno ili privremeno prisutni u čuvanom objektu sa ciljem čuvanja imovine, zaštite od provale kao i sprovođenja unutrašnjih pravila u čuvanim objektima.

Strogi kriterijumi izbora zaposlenih, sveobuhvatna obuka, tehnička opremljenost, poštovanje procedura i pravila službe obezbeđenja, su garancija adekvatnog i profesionalnog pružanja usluge obezbeđenja objekata.

Svi naši službenici obezbeđenja angažovani su u skladu sa Zakonom o radu, što smatramo najbitnijim uslovom za kvalitetno obavljanje poslova obezbeđenja.
ALARM SYSTEMS DOO poseduje međunarodne i domaće standarde u oblasti pružanja usluge fizičkog obezbeđenja lica, fizičkog obezbeđenja objekata i imovine.

Svi službenici obezbeđenja su u celosti osposobljeni za sve izazove posla:

  • Svi službenici obezbeđenja su osposobljeni za bezbedan i zdrav rad,
  • Svaki službenik je prošao lekarski pregled (psihofizička sposobnost za rad),
  • Odgovarajući službenici obezbeđenja imaju položen ispit, odnosno serftifikat Zaštite od požara,
  • Svi službenici su obučeni za rad sa metal detektorma,
  • Rizik izvršenja posla je minimalizovan polisom od profesionalne odogovornosti,
  • Svi službenici su obučeni da rade u skladu sa svim zakonskim propisima koji regulišu oblast privatnog obezbeđenja i fizičko-tehničke zaštite, kao i striktnim internima pravilima i precudarama.

Osposobljeni smo za brojne izazove i zahteve klijenata jer naša kompanija prati sve profesionalne standarde i normative iz delatnosti fizičko-tehničkog obezbeđenja.

PORTIRSKA, RECEPCIJSKA I ČUVARSKA SLUŽBA

Obezbeđivanje stambenih i pоslоvnih zgrada kao i оsоba kоje bоrave u njima zahteva stručnu оbučenоst službenika оbezbeđenja. Ovi poslovi pored zaštite i obezbeđenja objekata, zahtevaju i stalnu komunikaciju sa ljudima, kao i razne administrativne poslove koje naši službenici obavljaju. Poslovi portirske, recepcijske i čuvarske službe su usluge prilikom kojih naši službenici u svakom trenutku pružaju ljubaznu dobrodošlicu i asistenciju posetiocima Vašeg objekta.

INTERVENCIJA SPECIJALIZOVANIH EKIPA

Naši službenici su posebno osposobljeni za intervencije u slučaju dojave alarma. Pravovremenom reakcijom u slučaju dojave alarma sa ugroženog objekta (provala, panik taster, požar) službenici interventne ekipe se u najkraćem roku upućuju na ugrožen objekat. Proverom okoline i unutrašnjosti objekta službenici interventne ekipe utvrđuju stanje na objektu, a po potrebi vrše i obaveštavanje nadležnih organa (MUP, vatrogasci). Interventna ekipa, u skladu sa zakonskim ograničenjima, obezbeđuje ugroženi objekat nakon incidenta/nezgode i vrši zadržavanje počinilaca sa ciljem zaštite dokaza do dolaska ovlašćenih lica (MUP).

OBEZBEĐENJE JAVNIH SKUPOVA, DOGAĐAJA I MANIFESTACIJA

U saradnji sa organizatorima javnog skupa/događaja naš stručni tim vrši procene o eventualnim bezbedosnim rizicima na osnovu procene broja učesnika, te specifičnosti lokacije skupa/događaja i procenjuje optimalan broj službenika obezbeđenja, koji je garancija da će svi bezbedonosni aspekti skupa biti pod kontrolom.

Sve poslove prilikom obezbeđivanja javnih skupova izvršavamo u skladu sa strogim bezbednosnim standardima (zakonski propisanim) kao striktnim internim procedurama i načinom rada.

Skupove obezbeđuju uniformisani službenici koji su prošli teorijsku i praktičnu obuku za ovaj vid obezbeđenja. Konstantna veza sa sanitetskim, vatrogasnim službama i pripadnicima MUP-a garantuje brzu i efikasnu reakciju u slučaju rizičnih situacija.

Naše veliko profesionalno iskustvo u obavljanju obezbeđenja javnih skupova, događaja i manifestacija postavlja nas na poziciju zavidnih partnera za obezbeđenje istih.

PATROLNA SLUŽBA

Patroliranje prostorom je jedno od najvažnijih zadataka koje vrši služba fizičkog obezbeđenja. Obaveza radnika patrolne službe je da vršeći svoju dužnost deluju preventivno, sa ciljem odvraćanja od pokušaja ugrožavanja bezbednosti objekta, imovine i lica.

Obilazak na osnovu unapred definisanih kontrolnih tačaka, bezbednosna provera i provera unutrašnjosti obezbeđenih objekata, zaključavanje/otključavanje objekata, izveštavanje o eventualnim oštećenjima na istim su deo poslova koje obavljaju službenici patrolne službe.

POLJOČUVARSKA SLUŽBA

Osnоvni zаdаtаk pоlјоčuvаrskе službе је dа svаkоdnеvnim оbilаskоm аtаrа vrši nеpоsrеdnu zаštitu usеvа i zаsаdа, sprеči pоlјskе štеtе i zаštiti pоlјskе putеvе i kаnаlе. Poljočuvarska služba je specifična vrsta usluge, koju vršimo uz pomoć adekvatnih vozila i tehničke opreme, bez obzira na trenutne vremenske uslove. Svi službenici koji su angažovani u ovoj službi prošli su stručne kurseve, ispite i stekli licence neophodne za obavljanje ove vrste poslova.

POSEDUJEMO SERTIFIKATE ZA POSLOVANJE PO MEĐUNARODNIM I DOMAĆIM STANDARDIMA U OBLASTI PRUŽANJA USLUGE FIZIČKOG OBEZBEĐENJA LICA, OBJEKATA I IMOVINE

SERTIFIKAT-ISO-14001
SERTIFIKAT-ISO-9001
EMT-Certificate
tanusitvany-hun-iso-28001
tanusitvany-hun-iso-14001
tanusitvany-hun-iso-9001
SERTIFIKAT-ISO-28001

+381 24 670 888