KOLIKO DNEVNO KOŠTA VAŠA BEZBEDNOST?

KOLIKO DNEVNO KOŠTA VAŠA BEZBEDNOST?

ZA SAMO

36din

OBEZBEDITE

SVOJU KUĆU, STAN, VIKENDICU, POSLOVNI PROSTOR

U sigurnim rukama

U sigurnim rukama

ALARMNI SISTEMI

24-ČASOVNI NADZOR SIGURNOSNIH SISTEMA SA INTERVENCIJOM PO DOJAVI

VIDEO NADZORNI SISTEMI

SATELITSKO PRAĆENJE VOZILA

PROJEKTOVANJE SISTEMA TEHNIČKE ZAŠTITE

KONTROLA PRISTUPA I EVIDENCIJA RADNOG VREMENA

DETEKCIJA I ZAŠTITA OD POŽARA

FIZIČKA ZAŠTITA OBJEKATA I LICA

25 godina sigurnosti

25 godina sigurnosti

25 godina sa Vama

Mi brinemo za Vašu bezbednost

Mi brinemo za Vašu bezbednost

FIZIČKO OBEZBEĐENJE LICA I OBJEKATA

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

TEHNIČKO OBEZBEĐENJE

DETEKCIJA POKRETA

Detektori pokreta su osnova Vašeg alarmnog sistema, namena im je detekcija neovlašćenog prisustva i kretanja u štićenom prostoru. Naš stručni tim će Vam preporučiti odgovarajući detektor pokreta na osnovu vrste i namene prostorije. U slučaju aktivacije detektora operateri u našem monitoring centru mogu precizno da Vam proslede informacije o prisustvu i kretanju neovlašćenog lica u Vašem objetku.

Imate kućnog ljubimca? Nema problema, montažom detektora pokreta koji su imuni na boravak sitnih životinja možete da zaštitite objekat čak i ako se Vaš ljubimac nalazi u prostoriji.

DETEKCIJA LOMA STAKLA

Želite da zaštitite Vašu porodicu i imovinu dok se nalazite u objektu? Velika je verovatnoća da će provalnik pokušati da uđe u objekat razbijanjem staklenih površina ili otvaranjem vrata i prozora. Uključivanjem noćnog režima rada Vaše alarmne centrale detektori loma stakla u kombinaciji sa detektorima otvaranja vrata i prozora će Vam omogućiti detekciju neovlašćenog ulaska dok se Vi neometano krećete po kući.

DETEKCIJA OTVARANJA PROZORA I VRATA

Detektori otvaranja vrata i prozora su prva linija zaštite Vašeg doma. Detektovaće svaki neovlašćeni, nasilni ili nenasilni pokušaj otvaranja vrata i prozora. U kombinaciji sa detektorima loma stakla predstavljaju ultimativnu zaštitu Vašeg doma čak i dok se vi nalazite u njemu.

DETEKCIJA POŽARA I CURENJA GASA

Otkrijte opasnost i spasite život. Požar i curenje gasa predstavljaju realnu opasnost po život i imovinu,
nadogradite Vaš alarmni sistem detektorima požara i curenja gasa i obezbedite sebi vreme za reakciju i
sprečavanje opasnosti. Detektori požara su u stanju da prepoznaju prisustvo dima kao i povećanje temperature u prostorijama.

SPOLJAŠNJA ZAŠTITA PROSTORA

Sprečite provalu i pre nego što se desi. Bez obzira da li se nalazite u Vašem domu ili ne, sistemi perimetrijske zaštite i detektori namenjeni za spoljašnju montažu će detektovati svaki neovlašćeni ulazak na Vaš posed.

UZBUNJIVANJE

Alarmne sirene i svetlosna signalizacija imaju višestruke namene. Prvenstvena namena im je lokalno oglašavanje Vas i okoline u slučaju provale, ali istovremeno imaju ogroman psihološki uticaj na provalnika, kojem će jasno biti stavljeno do znanja da je njegova namera otkrivena.

24/7 MONITORING

Neka Vaš dom bude u sigurnim rukama 24 časa na dan. Iskusni operateri putem specijalizovanog softvera prate status Vašeg alarmnog sistema. Prilikom aktivacije, tehničkog problema ili nekog drugog stanja alarmni sistem šalje informacije monitoring centru, odmah po prijemu ovih informacija operateri reaguju po unapred definisanim procedurama. Obezbedili smo i izlazak interventne ekipe na objekat u slučaju aktivacije alarma. Svaki objekat koji se prati putem Alarm Systems monitoringa je vidno označen nalepnicama o obezbeđenju objekta.

POTPUNA KONTROLA VAŠEG SISTEMA

Putem tastatura i daljinskih komandi ste u mogućnosti da potpuno kontrolišete alarmi sistem i prilagodite ga svojim potrebama i navikama.

ANALOGNE KAMERE

Analogne kamere omogućavaju ekonomičniju izvedbu sistema video nadzora sa mega pikselnim rezolucijama. Ukoliko već posedujete stariji analogni sistem video nadzora, možete na postojeću instalaciju da dobijete video nadzor u rezolucijama do 4 mega piksela. Kamere su posebno dizajnirane da se uklapaju u Vaš enterijer i eksterijer.

IP KAMERE

IP sistem video nadzora omogućava montažu kamera mnogo većih rezolucija od analognih. Za prenos signala IP kamera može da se koristi postojeća računarska mreža ili internet konekcija, teoretski to znači da kamera može da se nalazi na jednom mestu a snimanje sadržaja može da se vrši bilo gde na svetu. IP sistem video nadzora omogućava i mnoge pametne opcije u svojstvu video analitike kao što su detekcija prelaska linije, nestali objekat, ostavljeni objekat, brojanje ljudi i mnoge druge opcije.

APLIKACIJE

Pratite dešavanja u Vašem objektu putem mobilne ili PC aplikacije bilo gde da se nalazite. U mogućnosti ste da pratite trenutna dešavanja kao i da pregledate arhivirani snimak u željenom intervalu. Putem aplikacija možete upravljati i PTZ kamerama ukoliko ih imate na objektu.

RAMPE SA LPR SISTEMOM

Parking rampe sa sistemom detekcije registarskih oznaka omogućavaju automatsko otvaranje rampe nailaskom vozila sa unapred omogućenom registarskom oznakom. Registarske oznake vozila koja imaju pravo pristupa se upisuju u bazu i njihovim nailaskom se rampa automatski podiže, dok ne reaguje na nailazak ostalih vozila. U bazu je moguce uneti i listu nepoželjnih vozila. Sistem prepoznavanja registarskih oznaka je moguće integrisati i na druge tipove fizičkih prepreka, kao što su kapije.

KONTROLA PRISTUPA

Kontrola pristupa sprečava ulazak u prostorije i objekte neovlašćenim osobama. Očitavanjem RFID kartica, tagova ili unosom šifre se otvaraju vrata i omogućava ulazak samo ovlašćenim licima.

EVIDENCIJA RADNOG VREMENA

Evidencija radnog vremena može da se koristi i kao sistem kontrole pristupa ili samo kao sistem evidencije prisutnosti na osnovu kog može da se generiše izveštaj o broju provedenih sati. Ukoliko Vaši zaposleni imaju potrebu za službenim izlascima ili pauzu provode van objekta, sistem pruža mogućnost izbora razloga odsustva koji će kasnije da utiče na obračun provedenih sati na radnom mestu ili o opravdanim/neopravdanim izlascima.

INTERFONI

Interfoni omogućavaju audio i video identifikaciju posetioca kao i daljinsko otvaranje vrata. U ponudi imamo i interfone kojima možete da komunicirate i upravljate preko mobilne aplikacije kao i da otvorite vrata ukoliko je to potrebno, bilo gde da se nalazite.

24/7 MONITORING

Obezbedite sigurnost Vaše kuće, poslovnog prostora ili druge imovine 24 sata dnevno uz naš Monitoring centar.
Monitoring centar je opremljen naprednim sistemom automatskog prijema signala sa alarmnih centrala. Informacije koje se prikupljaju i obrađuju u monitoring centru su:

  • informacije o aktivacijama pojedinačnih detektora
  • informacije o pokušaju sabotaže svakog dela sistema čak i u trenutcima dok sistem nije aktivan
  • panik alarme koji se mogu ručno aktivirati u slučaju opasnosti
  • tehničke informacije o ispravnosti sistema

Po prijemu signala sa alarmnih sistema operateri Monitoring centra postupaju po unapred definisanim procedurama, procedure se dogovaraju sa svakim korisnikom pojedinačno.
Na svakom objektu koji je povezan na Monitoring centar ALARM SYSTEMS-a kao preventivno upozorenje, nalazi se nalepnica sa natpisom „Ovaj objekat obezbeđuje ALARM SYSTEMS“.

INTERVENTA EKIPA

Uz Monitoring centar nudimo Vam i mogućnost izlaska interventne ekipe na objekat u slučaju aktivacije alarmnog sistema. Pravovremenom reakcijom u slučaju dojave alarma sa ugroženog objekta (provala, panik taster, požar) službenici interventne ekipe se u najkraćem roku upućuju na ugrožen objekat. Proverom okoline i unutrašnjosti objekta službenici interventne ekipe utvrđuju stanje na objektu, a po potrebi vrše i obaveštavanje nadležnih organa (MUP, vatrogasci). Interventna ekipa, u skladu sa zakonskim ograničenjima, obezbeđuje ugroženi objekat nakon incidenta/nezgode i vrši zadržavanje počinilaca sa ciljem zaštite dokaza do dolaska ovlašćenih lica (MUP).

PRAĆENJE FLOTE

Praćenje flote je kontrola kretanja voznog parka putem računara ili mobilnog uređaja.
Pored kontrole u realnom vremenu moguće je pregledati istorijske rute, brzine kretanja, vremena početka puta, završetka puta i trajanje zaustavljanja za svako vozilo pojedinačno. Od mnogobrojnih informacija aplikacija Vam nudi da sa filterima prikažete samo trenutno potrebne podatke.

KONTROLA POTROŠNJE GORIVA

Pored praćenja vozila nudimo Vam i mogućnost praćenja potrošnje goriva Vaših vozila.
Sistem Vam omogućava kako uvid u potrošnju tako i nagle promene nastale usled neovlaštenog istakanja ili jednostavno mehaničkog oštećenja na sistemu skladištenja i dovoda goriva.
Kao pouzdano rešenje se preporučuje kapacitivna sonda koja se ugrađuje u rezervoar vozila i prati nivo goriva nezavisno od integrisanih sistema u vozilu.

25 GODINA ISKUSUTVA
U IZGRADNJI SISTEMA
TEHNIČKE ZAŠTITE

SERTIFIKAT-ISO-14001
SERTIFIKAT-ISO-9001
EMT-Certificate
tanusitvany-hun-iso-28001
tanusitvany-hun-iso-14001
tanusitvany-hun-iso-9001
SERTIFIKAT-ISO-28001

+381 24 670 888